![Ryż z rokitnikiem](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2018-08/11766-photo-main.jpg)
Ryż z rokitnikiem
![](/cache/a32x32/files/users/531-avatar-403484349.jpg)
Rodzaj posiłku: jednogarnkowe
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegańskie, wegetariańskie
Zawiera: mięso, drożdże
Składniki:
ryżu brązowego - 250 g
rokitnika - 1 łyżka
świeżego koperku - 2 garści
5 pomidorków suszonych
Sposób przygotowania:
Koperek myjemy, szatkujemy i dodajemy do bulionu
Pomidorki kroimy na mniejsze kawałki, dodajemy do bulionu
Dorzucamy owoce rokitnika i suszoną cebulę
Gotujemy zgodnie z opisem na opakowaniu, ok. 20 minut
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.