![Domowe batony na odporność](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2019-02/12453-photo-main.jpeg)
Domowe batony na odporność
![](/cache/a32x32/files/users/583-avatar-1209676162.jpg)
Rodzaj posiłku: desery, przystawki i przekąski, śniadanie
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: Domowe (np: lody, majonez), dla dzieci, gotuj w stylu eko, na zimę (rozgrzewające)
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: miody, gluten, orzechy wszystkie, kakao, orzeszki ziemne, owies
Składniki:
Imbir - 1 kawałek
Orzeszki ziemne (niesolone) - 50 g
Gorzka czekolada - 40 g
Wrząca woda - 40 g
+ gorzka czekolada do polania batoników - 30 g
Sposób przygotowania:
Wszystko łączymy w misce i dokładnie mieszamy (czekolada powinna się troszkę rozpuścić).
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.